Future leadership

FUTURE LEADERS 2018

WAT JE MAG VERWACHTEN

Uitdagende projecten, verantwoordelijkheid, opmerkelijke professionele ontwikkeling en een reeks unieke ervaringen. Je verlegt je eigen grenzen. Je ontwikkelt je vaardigheden. Je creëert het werk voor de toekomst. Je wordt zichtbaarder in je organisatie. Het contact met anderen binnen je organisatie intensiveert. Je bereikt samen ambitieuze doelen. Je speelt om te winnen, niet om niet te verliezen. Je creëert een innovatieve organisatiecultuur.

WIE KAN DEELNEMEN

Jonge talentvolle mensen. Met talentvol bedoelen we niet alleen dat wat wordt ondersteund met een diploma. Het gaat om mensen die hun nek durven uitsteken en die persoonlijk leiderschap vertonen. Het zijn de mensen die de missie van de organisatie op eigen wijze en naar eigen inzicht proberen vorm te geven. Soms onverwacht, soms creatief, vaak effectief, soms buiten de formele wegen om en niet altijd rekening houdend met de bestaande regels en structuren. Een diepgaande intake gaat altijd vooraf aan deze leergang.

NIEUWE VERBINDINGEN

Hoe krijg je als organisatie een goed beeld van de ingrijpende technologische- en marktontwikkelingen. De deelnemers worden geprikkeld om op een andere manier naar de toekomst te kijken,De workshop wordt georganiseerd voor ondernemers uit alle sectoren die echt nieuwsgierig zijn naar trends en ontwikkelingen. Ondernemers die in één middag uitgedaagd willen worden hier op een geheel nieuwe manier naar te kijken en vervolgens kansen zien om hiermee zelf en met anderen aan de slag te gaan. Want: nieuwe ideeën creëren nieuwe business!

MEEDOEN?