Creativiteit aan het werk

Wordt het geen tijd om af te rekenen met negativisme? Inderdaad! Kijk eens om je heen! Die wereld zit vol met dingen die volgens de 'nee-zeggers' nooit hadden kunnen gebeuren. "Onmogelijk!" "NEE!". En toch 'ja". Ja er zijn nieuwe continenten ontdekt. Ja, de mens heeft golf gespeeld op de maan. Ja, we vliegen inmiddels elektrisch. Ja, Ja, Ja!

Wat is er nodig om van een nee een ja te maken? Nieuwsgierigheid. Een open blik. De bereidheid om risico's te nemen. Om, als het probleem nauwelijks oplosbaar lijkt, als de uitdaging het grootst is en iedereen het hoofd schudt, toch te zeggen: JA! Kom maar op!

Word een creatieve kickstarter die ook andere weet te inspireren. Een 'sponsor' voor innovatie binnen de eigen organisatie! 

🗓 4 dagen               🏷 1995,-               👫 6 - 15

✅ Herken je creativiteit en kansen.

✅ Gebruik je vindingrijkheid om te vernieuwen en inspireer anderen.

✅ Maak kennis met Design Thinking om aan innovatie in je organisatie te werken.

INSPIREER JEZELF & ANDEREN

De kern van het succes van 'creatieven' is dat zij heel anders naar de wereld kijken dan anderen. Wat hen onderscheidt van gevestigde partijen, is hun flexibiliteit en creativiteit. Waar gevestigde partijen tegenstellingen zien die
hen dwingen tot een keuze, weten zij die tegenstellingen te overbruggen en effectief te combineren. Veel innovaties zouden er nooit zijn geweest zonder een gezonde dosis nieuwsgierigheid. Door nieuwsgierig te blijven, behoud je je wendbaarheid in een veranderende wereld. Een eigenschap die startups van nature hebben, maar waar iedereen mee geboren wordt. Hoe vind je de nieuwsgierigheid terug? Om te innoveren zit er maar een ding op: je moet durven experimenten. Je doet dat met een doel: je wilt iets bereiken.

De training laat je eigen Crazy One weer ademen en biedt methoden om je vindingrijkheid om te zetten naar concreet resultaat en groei.

  1. Intake.
  2. Verkenning van individuele leerdoelen.
  3. Tweedaagse.
  4. Opdracht.
  5. Tweedaagse.

Vertrouwen in je eigen creativiteit en vindingrijkheid. Herkennen en invulling geven aan kansen.

Genoemde programma inclusief verblijfskosten, exclusief BTW.