De waarde van je werkplek.

Waarom een corporate playground?

Bedrijven met eigenwijs ontworpen werkplekken zijn innovatiever en scoren hoger op creativiteit en werktevredenheid. Een bijzonder en opmerkelijk uitgedacht kantoor draagt veel bij aan een productieve en inspirerende werksfeer. Bovendien is je kantoor je visitekaartje. Het benadrukt de kernwaarden waar jouw bedrijf voor staat.

BRENGT DE ‘FUN’ WEER IN ‘FUN’CTIE.

Iedereen wil graag met plezier naar het werk. Dat is op de eerste plaats goed voor henzelf maar daarnaast ook voor de organisatie. Jammer genoeg is plezier in het werk niet vanzelfsprekend. KopWerk maakt zich daarom sterk voor de Fun in Functie! Deze grondslag vindt je terug als uitgangspunt in al onze ontwerpen, workshops en concepten.

STARTBAAN VOOR INNOVATIE.

Een bijzondere werkruimte is niet langer alleen maar voorbehouden aan een paar ‘buitenbeentjes ondernemers’ of ‘trendy tech bedrijven’. De ‘derde’ werkplek is voor vele de topfavoriete werkplek waar plezier en werk samengaan. Fijn gewerkt, nieuwe mensen ontmoet en meer. Met een corporate playground van KopWerk laat je talent weer stralen.

Waarom kopwerk

We leven in een zesjes-cultuur. Na een voldoende zijn mensen afgeleerd verder te denken. Dat staat groei in de weg. We helpen organisaties en professionals voorbij de 6 te groeien.