Innovatie hubs & werkplekken.

De zin en onzin van Corporate playgrounds.

START: 21 februari 2020
14.00 tot 16.30
Deelnemers: 40
Locatie: LAB.073 Den Bosch
Kosten: kosteloos

Als het belang van creativiteit zo snel groeit, moeten we onszelf de volgende vraag stellen: Wat kunnen we doen om creativiteit te verbeteren?

Of misschien is het beter te vragen of we er sowieso iets aan kunnen doen, omdat het idee overheerst dat creativiteit slechts voor een enkeling is weggelegd.

De meerderheid van de mensen gelooft zelfs dat zij de eigenschap of gave niet eens hebben. Ik ben niet creatief of ik heb nooit inspiratie. Maar is dat wel zo?

Na een introductie over onze visie op creativiteit en innovatie gaan we samen in discussie over creativiteit in organisatie en de scheppende voorwaarden daarvan. We gaan ook in op de werkomgeving en het belang van ‘spelen’.

Geen tijd? Dan kun je hieronder vast kijken hoe een van de grondleggers van creativiteit en Corporate Playgrounds hierover denken.  We hebben veel kennis opgedaan wat betreft met werkplekken? We delen het graag.

 

Hoe GOOGLE omgaat met de werkplek.

Waarom kopwerk

We leven in een zesjes-cultuur. Na een voldoende zijn mensen afgeleerd verder te denken. Dat staat groei in de weg. We helpen organisaties en professionals voorbij de 6 te groeien.