Creatief zijn.

Vindingrijkheid in bedrijf.

FREE 'PLAY"SHOP
KOSTENLOOS
INCOMPANY
8-12 DEELNEMERS

Stel je een wereld voor waarin je vertrouwen hebt in je werk en je ideeën. Stel je voor dat je in je team of organisatie jezelf vrij voelt om je ideeën te delen en iedereen dat ook waardeert.

Stel jezelf voor dat je op je werk de vrijheid kunt nemen creatief te denken en je competenties volledig kunt ontplooien.

In twee uurtjes een inspirerende ervaring. Je gaat je eigen vindingrijkheid verkennen. Je stapt voorbij je kader en vindt nieuwe inspiratiebronnen als mens en als professional.

Het mini programma laat de deelnemers creatief zelfvertrouwen en probleemoplossend vermogen ontwikkelen. De inhoud is ontwikkeld om direct te worden toegepast en kunnen gemakkelijk worden meegenomen in de dagelijkse praktijk.

De workshoptechnieken stimuleren nieuwsgierigheid, verkenning, omarmen verschillende perspectieven en passen vervolgens direct in het denken toe.

Waarom kopwerk

We leven in een zesjes-cultuur. Na een voldoende zijn mensen afgeleerd verder te denken. Dat staat groei in de weg. We helpen organisaties en professionals voorbij de 6 te groeien.